Striper Talk Striped Bass Fishing, Surfcasting, Boating

Striper Talk Striped Bass Fishing, Surfcasting, Boating (http://www.striped-bass.com/Stripertalk/index.php)
-   The Saltwater Edge (http://www.striped-bass.com/Stripertalk/forumdisplay.php?f=72)
-   -   Problem with SWE website (http://www.striped-bass.com/Stripertalk/showthread.php?t=61588)

stcroixman 01-17-2010 07:06 AM

Problem with SWE website
 
Pete

It must be my computer. For 2 days I haven't been able to access the SWE website

luds 01-17-2010 01:50 PM

Quote:

Originally Posted by stcroixman (Post 739714)
Pete

It must be my computer. For 2 days I haven't been able to access the SWE website

They must be doing some work. Same here.

Pete_G 01-17-2010 04:03 PM

Thanks for the heads up guys, we're on it.

On it, as in we've contacted our hosting company, since I've had no issue at all the past few days and have no idea what the issue is... :wall:

There should never be any down time even if we are working on it (which we are as we've got a major site navigation change coming soon).

Please let me know if you are still having problems.

Pete_G 01-17-2010 08:33 PM

If anyone else is having issues, please check in. We can't find any rhyme or reason for the outage as 2 miles down the road from me someone can't access, yet I am having no issues. :wall:

stcroixman 01-17-2010 08:47 PM

Pete

still no access. I will try again in am

Pete_G 01-17-2010 09:22 PM

Please report ISP as well, trying to isolate this nightmare as best we can. Most people seem to have access, but random people don't.

Thanks, Pete

stcroixman 01-17-2010 10:35 PM

Pete

My isp is cox

Pete_G 01-17-2010 10:42 PM

Washington State, Florida, Iraq, customers all over checking in that they are fine. But there's definitely more then a few that have lost access over the past few days.

I just can't figure it out. :confused:

Hopefully all will be well in the morning.

Chris in Mass 01-18-2010 08:28 AM

Pete, It happened to me before this post. Then it was fine, then it came back this morning. My work around is 'www.saltwateredge.com". The old page comes up, then I click on one of the posts in the list and it takes me to the new edgeangling page, then I'm fine from there. "www.edgeangling.com" out of the box dies. Just tried it again before hitting submit. Get an "operation aborted" dialouge box, and the page cannot be displayed.

Pete_G 01-18-2010 11:39 AM

OK, I think we found it. We found an incompatibility issue with IE6.

Give it a try now and let us know it you are still having issues.

Thanks for your help in diagnosing this, it's been a challenging 24 hours trying to get to the bottom of it...

Chris in Mass 01-18-2010 12:18 PM

Good to go - just tried it.

chefchris401 01-18-2010 06:36 PM

it was down for me for a day or two, im in warren and use fullchannel for the internet.

nice to see its fixed.


All times are GMT -5. The time now is 11:35 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 1998-20012 Striped-Bass.com