Striper Talk Striped Bass Fishing, Surfcasting, Boating

     

Left Nav S-B Home Register FAQ Members List S-B on Facebook Arcade WEAX Tides Buoys Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read Right Nav

Left Container Right Container
 

Go Back   Striper Talk Striped Bass Fishing, Surfcasting, Boating Build Stuff: Custom Plug & Lure Building, Rod Building Plug Building - Got Wood?

Plug Building - Got Wood? Got Plug?

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-14-2016, 02:26 PM   #1
pbadad
Registered User
iTrader: (0)
 
pbadad's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: North Branford,Ct.
Posts: 6,294
Unhappy Weird System 3 problem??

Started using S3 at the tail end last season w/o issues. My last 2 batches are weird. Createx heat treated, dry a few days and epoxy coat is what I've done for years w/ e tex. Only difference w/S3 is no scratch coat of lacquer. The first coat drys nice and hard. Hung near furnace pipes like always. When you grab them and squeeze the plug and rub you notice your hands getting sticky. I thought because I did a small batch of epoxy, 4cc resin, 2cc hardener. Recoat with a larger quantity mixture 6cc resin, 3cc hardener. Plugs came out great. After drying a couple days I grab one and guess what, same sticky feel. You can actually dull the finish. Oddly the finger nail test proves it's hard. No denting. Anyone have a clue before I try again?

Billy D.
pbadad is offline   Reply With Quote
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:57 PM.


Powered by vBulletin. Copyright 2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Please use all necessary and proper safety precautions. STAY SAFE Striper Talk Forums
Copyright 1998-20012 Striped-Bass.com