Striper Talk Striped Bass Fishing, Surfcasting, Boating

     

Left Nav S-B Home Register FAQ Members List S-B on Facebook Arcade WEAX Tides Buoys Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read Right Nav

Left Container Right Container
 

Go Back   Striper Talk Striped Bass Fishing, Surfcasting, Boating Main Forum How To's, F.A.Q.s, Tips, & Tricks

How To's, F.A.Q.s, Tips, & Tricks How-To's, Tips & Tricks plus Frequently Asked Questions (FAQs) **** Please Do Not Start Discussions or Ask New Questions in Here **** This is for popular Threads To be moved here for easy access & discussion. Post all new questions in main Stripertalk Forum

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-05-2003, 02:00 PM   #1
striperswiper
Registered User
iTrader: (0)
 
striperswiper's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Cranston RI
Posts: 89
TRAILER LIGHTS

anyone out there a wiring pro for trailer lights???
My brake lights work, as well as the turn signals. The running lights don't. I know I have to connect the ground to the trlr. frame and check the bulbs ..I did that..no result...What else should I check???

Mike
21' Gradywhite/"SeaTurtle"
Cranston R.I.
Narragansett Bay
striperswiper is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2003, 03:09 PM   #2
StripperSearch
cunning linguist
iTrader: (0)
 
StripperSearch's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Ipswich/Chatham
Posts: 57
volt meter

try using a volt meter. pull the bulb, and see if you get any volts. if not, make sure the connections are clean, and then trace all the way back to where the trailer plugs into your car. i had a similar problem, just needed a new adapter that plugs into my car.
StripperSearch is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2003, 07:18 PM   #3
Got Stripers
Ledge Runner Baits
iTrader: (0)
 
Got Stripers's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: I live in a house, but my soul is at sea.
Posts: 3,821
That was my problem this spring, turned out to be a bad wire inside the trailer tubing, which I eliminated for good by running all the wiring on the outside of the trailer. Now it's all visible and a simple matter of checking connections, yeah it's not pretty but I've never been too concerned about looks.
Got Stripers is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:24 PM.


Powered by vBulletin. Copyright 2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Please use all necessary and proper safety precautions. STAY SAFE Striper Talk Forums
Copyright 1998-20012 Striped-Bass.com